Diensten

Breed assortiment houtproducten 

Houthandel Scheijmans levert hout en houtachtige plaatmaterialen uit voorraad. Er is altijd een breed assortiment kant-en-klare producten beschikbaar. Voor maatwerk biedt de zagerij uitkomst. We beschikken over een eigen transportdienst om bestellingen op locatie te leveren. Houtproducten afhalen bij het magazijn is ook mogelijk. Naast het magazijn is er een winkel met ijzerwaren, kit, lijm en bevestigingsmaterialen. Bezoek Scheijmans en ontdek de mogelijkheden. 

Over ons
image

De kracht van het collectief

Houthandel Scheijmans maakt deel uit van Het Wapen, een collectief van regionaal opererende zelfstandige houthandelaren. Deze bedrijven werken samen door kennisdeling, het uitwisselen van voorraden en door samen in te kopen op de wereldmarkt. Door deze krachtenbundeling staan we sterk in de grillige houtmarkt en kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn.

image

Houtbewerking

Houthandel Scheijmans beschikt over een eigen zagerij voor houtbewerking. Het machinepark is modern en bestaat onder meer uit zaagmachines, schaaf- en profileerbanken, afkortzagen, platenzagen en freesmachines. Op basis van klantspecificaties worden platen en hout bewerkt, denk aan herzagen, schaven, profileren en op lengte korten. Voor nabewerking, zoals impregneren en schilderen, werken we samen met vaste partners. 

  • Veel houtproducten uit voorraad leverbaar
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kant-en-klare producten en maatwerk 
image